2023 = online boekingen


Ik ben heel dankbaar voor de leuke shoots en mensen die ik afgelopen jaren mocht ontmoeten & zou het zo weer allemaal opnieuw doen.

Maar… als ik eerlijk met mezelf ben, wil ik van die drukke agenda té graag vanaf. Het geeft me chaos en stress in mijn hoofd, in mijn leven.

Vanaf 2023 neem ik een nieuwe start en werk ik enkel nog met Calendly, een digitale agenda waarbij ik zelf mijn planning maak. Voor toekomstige shoots ga ik mijn weekends vullen met ‘leegte’ en het moment zelf afwachten om te doen waar ik zin in heb.

Geen verplichtingen. Heerlijk! Even niksen moeten!


Nieuwe shoots die worden aangeboden kan je vinden op mijn website en IG profiel.

Hou dit dus zeker in de gaten hé! ;-)

#isabellemichielsfotografie #slowdown

Algemeen

Extra's voor alle pakketten

* Extra beelden 10€/foto
* 175€ - USB-STICK met alle HR beelden verwerkt in een glazen box
* Persoonlijke online galerij (watermerk)
* Mogelijkheid tot bestellen van prints & uitvergrotingen
+ 50€/u voor extra doorgedreven nabewerking
* Speciale extra’s als huur van een locatie of specifiek materiaal zijn niet inbegrepen.

Voor een correcte prijssetting, spreken we het hele concept eerst door.

Prijzen kunnen elk moment worden aangepast. De prijs die de klant krijgt op het moment van de boeking, blijft echter ongewijzigd ongeacht eventuele prijswijzigingen

Verplaatsingskosten

Verplaatsingskosten zijn gratis binnen straal van 10km rond Beerzel
+ € 0,4 /km

Nabestellingen

Vraag vrijblijvend uw prijslijst aan voor nabestellingen.
isabelle.michiels@hotmail.com

Reservatie

Een fotosessie wordt betaald in twee delen. Bij boeking betaal je een niet te retourneren voorschot. De datum is pas gereserveerd na betaling van het voorschot.

Privacy

Foto’s gemaakt door Isabelle Michiels Fotografie kunnen ter allen tijden gepubliceerd worden op website, Facebook en Instagram. Indien u dit niet wenst, gelieve de fotografe hiervan schriftelijk op de hoogte te brengen.

Een fotosessie van Isabelle Michiels Fotografie wordt beschouwd als een artistiek werk, en is daarbij onderhevig aan auteursrechten. Een deel van de sessie wordt gefactureerd als auteursrecht. De foto's blijven echter eigendom van de fotografe. Bij volledige betaling van de sessie en bestanden koopt de klant het recht om de foto's te printen en publiceren voor persoonlijke doeleinden. Indien de klant de foto's gebruikt voor commerciële doeleinden zonder gepaste vergoeding voor de fotografe, zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden.

Annulatie

De shoot is pas gereserveerd na betaling van het voorschot. Bij annulatie van de sessie kan dit voorschot gebruikt worden voor een herboeking, het voorschot wordt in geen geval terugbetaald.

De fotografe behoudt het recht de sessie te annuleren indien door weersomstandigheden of andere redenen de shoot niet kan doorgaan.

Isabelle Michiels


Learn More